Cégünkről

Az Ulyssys Szerbia 2009-ben alakult az Ulyssys Group tagjaként. Fő területünk az informatikai tanácsadás és a szoftverfejlesztés.
Munkatársaink

Munkavállalóink rendszeres szakmai képzésben részesülnek, és számos tanúsítvánnyal rendelkeznek: Oracle Certified Professional, Java SE 6 Programmers, CIT 09 Certified Database Administrators, Oracle Database 11g Administrator Certified Associates, IBM Certified Application Developers.

K&F részleg

A cég K+F részlege állandó erőfeszítéseket tesz a legújabb technológiák felkutatásában, mint például a Cloud Computing és szállítási megoldások a tablet PC-k világában, valamint vizsgálja a legújabb fejlesztési módszereket, mint például a funkcionális programozás.Célunk

Az Ulyssys a problémák és a feladatok rugalmas megközelítésével, büszkén szeretne partner lenni Ügyfelei sikerében.

Üdvözöljük cégünknél!

Az Ulyssys Szerbia Kft. egy széles körű tapasztalatokkal rendelkező IT-tanácsadó és szoftverfejlesztő cég, mely a magyarországi Ulyssys Kft. leányvállalataként komoly tapasztalatokkal rendelkezik komplex információs rendszerek fejlesztésében és bevezetésében. Szolgáltatásaink magukban foglalják mind a „dobozos” termékek testre szabását és bevezetését, mind pedig az ügyfél-specifikus alkalmazások fejlesztését és különböző szoftver és hardver eszközök integrálását.

Hiszünk abban, hogy az információs technológiák alkalmazásának hármas célja van:

1. a nyereség növelése,
2. a versenyelőny javítása,
3. az üzleti döntések támogatása.

Ha ez a cél nem valósul meg, akkor a helyes döntés a tervezett informatikai beruházás elhalasztása vagy jelentős módosítása. Küldetésünk, hogy az általunk ajánlott korszerű technológiai megoldásokkal hozzájáruljunk Ügyfeleink ügyviteli folyamatainak hatékony működéséhez, egyúttal felgyorsításához is. Cégünk emellett fontosnak tartja a leginkább naprakész technológiák használatát annak érdekében is, hogy a szoftverrendszerek olcsón üzemeltethetőek legyenek, az ügyfél oldali költségek csökkenjenek. Felelős vállalatként szem előtt tartjuk, hogy az Ulyssys Szerbiánál a minőség és a szakszerűség mindig kiemelt kategóriák legyenek a határidők pontos betartása mellett.

Az Ulyssys Szerbia széles skáláját kínálja a szolgáltatásoknak, egyik legfontosabb szakterülete az integrált, munkafolyamat-alapú szoftverrendszerek fejlesztése, amelyek támogatják az ügyfelek alapvető üzleti folyamatait.

Tevékenységünk lefedi a szoftverfejlesztés egészét: követelményelemzéstől a telepítésig és integrációt más komponensekkel és kiterjesztésekkel. A vállalat teljes körű támogatást és karbantartást nyújt rendszereire évek óta.

Kompetenciáink alapvető elemei: rendszer és követelményelemzés, folyamat- és rendszertervezés, kivitelezés, programozás, internet alapú fejlesztések, dobozos termékek testreszabása, rendszerintegráció, Ulyssys vagy harmadik fél által fejlesztett rendszerek támogatása és karbantartása, beleértve a régebbi alkalmazásokat is, valamint outsourcing.

Minőségirányítási rendszer az Ulyssys Group-ban

 • ISO 9001

  Az Ulyssys 2000 óta működik az ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány szerint.

 • ISO 27001

  Az ISO 27001 információbiztonsági szabványt 2007-ben vezettük be.

 • ISO 20000

  ISO 20000 szabvány szolgáltatási menedzsmentre (ITIL) tett szert az Ulysses 2008/11/26.-án

 • CoBIT

  Néhányan az Ulyssys ügyfelei közül alkalmazzák a CoBIT szabványokat az informatikai műveletekhez.