Наша Компанија

Ulyssys doo Serbia је основана 2009 године као члан Ulyssys Group. Фокусирани смо на ИТ-консалтинг и развој софтвера.

Наше Особље

Професионално особље је обучавано и сертификовано од стране многих брендова и главних third party IT добављача. То су Oracle Certified Professionals, Java SE 6 Programmers, CIT 09 Certified Database Administrators, Oracle Database 11g Administrator Certified Associates, IBM Certified Application Developers.

R & D Огранак

Oгранак за Истраживање и Развој наше Компаније улаже сталне напоре у најновије технологије као што су Cloud Computing и испорука решења за рачунарске таблете и испитује последње развојне методологије као што је функционално програмирање.
Приступ Пословима

Са флексибилним приступом проблемима и задацима Ulyssys је најпоноснији да буде партнер у успеху својих клијената.

Добродошли у нашу компанију

Ulyssys Serbia je IT consulting и фирма за развој софтвера специјализована за широк спектар информационих технологија и сродних решења. Наша мисија је да омогућимо технологију која ће да функционише у Вашем пословању како бисте превазишли најјаче изазове. Наше обимно искуство комбиновано са нашом иновативношћу и стратегијским планирањем омогућило нам је да постанемо веома ефективан партнер за своје клијенте. Верујемо да технологија мора да обезбеди три ствари; да повећа профитабилност, да побољша конкурентску предност и да подржава пословне одлуке. У супротном, није вредна инвестирања. Пошто се технологија брзо мења, способни смо да обезбедимо решења кроз суштинске услуге, консултације, проактивно управљање и кроз наш јединствени партнерски приступ. Ulyssys Serbia нуди широк спектар услуга као што су IT consulting (укључујући стратегију, управљање и контролу), интеграцију решења, прилагођени развој софтвера, web дизајнирање и развој, архитектура система и outsourcing.

Систем управљања квалитетом (QMS) у Ulyssys Групи

 • ISO 9001

  Ulyssys је од 2000 године активан у складу са ISO 9001 стандардом квалитета производа/услуге.

 • ISO 27001

  ISO 27001 стандард заштите и безбедности информација је био уведен у 2007 години.

 • ISO 20000

  ISO 20000 стандард управљања ИТ услугама (ITIL) Ulyssys је стекао 26.11.2008.

 • CoBIT

  Неки клијенти компаније раде у складу са CoBIT стандардима за своје ИТ делатности.